SPS Now Live Uitzending gemist

Maak een keuze uit de volgende onderwerpen.
IT Security   |   #PQRLive   |   IT Experts  |   Gensys beheersoftware   |   Partners

Laatste uitzending SPS Now Live

16 mei 2014

Security 15 Minutes – OWASP

In november 2005 werd het Nederlandse ‘chapter’ binnen het Open Web Application Security Project (OWASP) opgericht. De doelstelling is het vinden en bestrijden van de oorzaken van onveilige software. De OWASP-projecten en de lokale ‘chapters’ produceren open source documentatie, tools en standaarden. Wat is de stand van zaken? En hoe kijken onze experts naar de nabije toekomst?Vrijdag 16 mei om 15:00 uur is het weer tijd voor de zevende uitzending in de populaire reeks security uitzendingen. Tijdens dit gesprek behandelen Marc Hullegie, CEO van Vest informatiebeveiliging, Martin Knobloch, onafhankelijk Consultant en lid van de “Dutch OWASP chapter board and chair of the Global Education Committee” en Ferdinand Vroom, Security Officer bij Nationale Nederlanden, allerlei topics rondom OWASP en de huidige trends in de wereld van cyber security.

Tijdens de rechtstreekse uitzending is er veel ruimte voor interactie tussen sprekers en kijkers. Vragen kunnen vooraf en tijdens de uitzending worden gesteld via Twitter, e-mail en livechat.

Verwijzingen:

IT Security

Security 15 Minutes – OWASP

De doelstelling is het vinden en bestrijden van de oorzaken van onveilige software. De OWASP-projecten en de lokale ‘chapters’ produceren open source documentatie, tools en standaarden.
16 mei 2014 Bekijk uitzending hier

 

Security 15 Minutes – SABSA

Aan welke voorwaarden moet een goede IT-architectuur voldoen? Wat kunnen de nadelen zijn als je geen goede Architectuur “bedrijft”? Wat is SABSA precies? Wat zijn de valkuilen?
15 april 2014 Bekijk uitzending hier

 

Security 15 Minutes – Hardening & Patching

Hardening en patching worden ingezet om het aanvalsvlak te verkleinen en de gaten te dichten. Wat is de beste aanpak? Wat moet je doen om het netwerk, de operating systemen en de applicaties te hardenen?
11 maart 2014 Bekijk uitzending hier

 

Security 15 Minutes – Rondetafelgesprek

Wat zijn de nieuwste bedreigingen? DDoS staat minder in de belangstelling, is dat terecht? Is de cloud de oplossing van een heleboel problemen? En werken preventieve testen nog wel voldoende?
10 februari 2014 Bekijk uitzending hier

 

Security 15 Minutes – SIEM

Security Information & Event Management (SIEM) is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. Wat is SIEM? Wat zijn de valkuilen en wat zijn de grote voordelen? Rhett Oudkerk Pool van Kahuna weet er alles van.
14 januari 2014 Bekijk uitzending hier

 

Bekijk uitzending hier

Security 15 Minutes – Security Testing

Wat is nou precies een penetratietest? Wat voor testen bestaan er? Hoe en wanneer kan een test verstandig zijn en wat zijn de juridische kaders waarbinnen deze test mag worden uitgevoerd?
9 december 2013 Bekijk uitzending hier

 

Werken in de Cloud uitzending

Security 15 Minutes – Werken in de Cloud

Werken in de Cloud. Welke impact heeft de Patriot Act op de keuze voor een cloudprovider? Welke onderwerpen dien ik op te nemen in het contract met een cloudprovider?
12 november 2013 Bekijk uitzending hier

 

Security 15 Minutes Live - DDoS aanvallen

Security 15 Minutes – DDoS aanvallen

In deze uitzending komen DDoS aanvallen aan bod. De recentelijke aanvallen op grote banken ligt nog vers in ieders geheugen. Wat zijn DDoS aanvallen? Wie zitten hier achter en hoe gaan we hier mee om?
8 oktober 2013 Bekijk uitzending hier

 

#PQRlive

#PQRlive - Virtualisatie

#PQRlive – Virtualisatie

PQR brengt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zowel Microsoft HyperV aks Microsoft Private Cloud, als ook VMware vSphere en vCloud.
16 september 2013 Bekijk uitzending hier

 

#PQRlive – Enterprise Mobility

Het werken van morgen draait om Enterprise Mobility: mobiele applicaties, platforms en diensten. De business geeft aan op welke wijze bedrijfsprocessen efficienter moeten gaan verlopen.
24 juni 2013 Bekijk uitzending hier

 

IT Experts

Risico gebaseerd accepteren

Acceptatiecriteria vormen een meetinstrument voor zowel gebruiker als beheerder om te bepalen of nieuwe of gewijzigde informatiesystemen voldoen aan de afgesproken eisen voor kwaliteit en beheer.
14 maart 2013 Bekijk uitzending hier

 

Jacco Schonewille – IT Master in 1 dag

Leren moet weer leuk worden. Jacco Schonewille ontwikkelde een training die anders is dan andere: “IT Master in één dag”. De training laat deelnemers kennismaken met een nieuwe visie op ICT.
14 maart 2013 Bekijk uitzending hier

 

 

Gensys beheersoftware

Gensys Anywhere HTML5 lancering

Met deze nieuwe HTML5-versie worden vanaf elke werkplek en mobiel apparaat analyses verricht, taken uitgevoerd en acties uitgezet. Altijd en overal inzicht in uw IT-omgeving. Ook als deze door SPS wordt beheerd.
26 juni 2013 Bekijk uitzending hier

 

Installatie Gensys Anywhere App

Ronald van Eunen, Service Manager bij SPS, geeft een korte uitleg over de installatie en instellingen van de Gensys Anywhere App op iPhone of iPad. Altijd en overal inzicht in uw IT-omgeving.
20 februari 2013 Bekijk uitzending hier

 

Partners

HSO – Hans Broer

Hans Broer, Marketing Manager bij HSO, wordt geinterviewd door Peter van Haaften, Partner Manager bij SPS. Hans vertelt over de focus op Dynamics AX en de markten die HSO bedient.
19 juni 2013 Bekijk uitzending hier

 

PQR – Bas ter Heurne

Bas ter Heurne, Sales Manager bij PQR, praat met Peter van Haaften, Partner Manager bij SPS, over de strategische samenwerking tussen PQR en SPS die nu ongeveer vier jaar bestaat.
23 mei 2013 Bekijk uitzending hier

 

Greenbytes – Stephen O’Donell

Marko de Jong over ‘End-user computing’ in gesprek met Stephen O’Donell, CEO van Greenbytes. Steve bespreekt de veranderingen in de markt en de belangrijkste beperkingen van IT managers.
15 maart 2013 Bekijk uitzending hier

 

 

© 2014 Alle rechten voorbehouden | +31 (0)182 30 22 22, Buitenomweg 17, 2811 BM Reeuwijk » Contact